privechef_martijn

Een compleet en bijzonder smakelijk diner thuis met jouw familie, vrienden of kennissen.

Welkom in je eigen Restaurant in uw eigen huis!

Wil je gezellig tafelen, luxe dineren en jouw dierbare gasten echt in de watten leggen?

Dat kan met een bijzonder diner vanaf 4 personen, met je vriendengroep of toch gezellig

met jouw hele familie en een Sterwaardig Restaurantmenu zonder dat je zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan.

Alle wensen kunnen vervuld worden met deze nieuwe manier van dineren in je eigen huis.

Dan is een diner aan een eigen tafel van de PrivéChef Martijn aan Huis de beste keuze..

Wat biedt Martijn?

Een exclusief stukje vlees of vis met de juiste vers bereide groenten.

Wij doen de inkoop voor het aantal doorgegeven gasten met de wensen die zijn aangegeven.

De (mise-en-place) voorbereiding wordt in onze eigen keuken gedaan en
meegebracht naar de door afgesproken locatie en afgemaakt tot keurige opgemaakte borden (met sterren). De datum en locatie worden natuurlijk vooraf afgesproken.

Allergenen of dieetwensen worden net als vegetarische of veganistische wensen afgestemd.

We kunnen eventueel voor elk gerecht een passende soort wijn adviseren. Die kunt u dan zelf naar wens en hoeveelheid aanschaffen. Of wij kunnen dat -gematched met de verschillende gangen- verzorgen tegen gunstige tarieven. De matching geldt ook voor de smakelijke Craft-Bieren die we van kleine lokale brouwerijen afnemen.

Tegen een redelijke vergoeding verzorgen wij alle verschillende borden en het moderne bestek.
Nogmaals; alles in onderling overleg en afgestemd met jouw wensen en jouw beschikbare materiaal.

Na afloop laten wij uiteraard alles netjes en voldaan achter.

OmschrijvingKosten
Eenmalig; overleg, aanschaf, transport€ 75,-
Diner Chef aan huisper persoon
(minimaal 4)
Drie-gangen diner Brons *€ 60,-
Vier-gangen diner Zilver (meest gekozen) ***€ 70,-
Vijf-gangen diner Goud *****€ 80,-
Zowel Diner: Brons, Zilver als Goud bevat een amuse p.p.0,-

Geen aanbetalingen tot 10 personen. Daarboven € 250 aanbetaling.
Plates & Couvert € 10 pp.

— Wisselend door de seizoenen —

Voorgerechten

(vis)

Tonijn tataki

Dunne plakjes Geflambeerde tonijn met sojabonen – sesam – kaviaar

(vis)

Crispy nori zalm (24uur gemarineerd in soya saus)

Krokante zalm rol als sushi geserveerd met wakame en yuzu

(vlees)

Sashimi ossenhaas (24 uur gemarineerd in yakiniku saus)

Flinterdunne plakjes kogelbiefstuk op Aziatische wijze

(vlees)

Tartaar sirloin

Tartaar van ossenhaas – mosterd crème – krokante ui – balsamico

(vega)

Stroganoff rol

Spinazierol gevuld met stroganoff groenten – krokante truffelchips

(vega)

Truffel soep

Rijk gevulde bospaddenstoelen soep – truffel – kaas krokant

———- o ———-

Hoofdgerechten

(vega)

Risotto traditional – parmezaan – kruiden – spinazie

Hoofdgerecht wordt uitgeserveerd met frieten

……..

(vis)

Zeebaarsfilet op de huid – Beurre blanc – seizoensgroenten

Hoofdgerecht wordt uitgeserveerd met frieten

(vis)

Coquille met gamba – saus van chardonnay – seizoensgroenten

Hoofdgerecht wordt uitgeserveerd met frieten

……..

(vlees)

Kogelbiefstuk – seizoensgroenten – zwarte knoflook jus

Hoofdgerecht wordt uitgeserveerd met frieten

(vlees)

Bavette steak – seizoensgroenten – zwarte knoflook jus

Hoofdgerecht wordt uitgeserveerd met frieten

———- o ———-

Nagerechten

Wij werken seizoensgericht en passen hier ook de nagerechten op aan

———- o ———-

Uw Chef aan Huis

Martijn Ritzer

06-40153109

Martijn.ritzer94@gmail.com

martijnritzer@instagram

https://www.instagram.com/privechef_martijn/