Meijhorster biertjes brouwen met Bierman&Buurman

Het is zover, de eerste biertjes zijn gebrouwen. Smakelijke bovengistende biertjes die we liever net iets donkerder en romiger (lees wat zoeter en kruidiger) brouwen dan gebruikelijk is. Gewoon omdat we dat mooier vinden. En dan smaakt het natuurlijk ook een stuk beter omdat het oog ook wat wilt.

We zijn blij met onze nieuwe hobby en genieten natuurlijk als het even kan met mate(n). En omdat liefde door de maag gaat proberen we ook bij elk brouwsel een passend hapje te bedenken. Als snack of als mooi ogend en smakend gerecht waarbij de combinatie natuurlijk elkaar beiden zou moeten versterken. Geur, natuurlijke en kruidige smaken, hoppige en fruitige aroma’s en koele tintelende belletjes op je tong. Wat een genot !!!
En dan lijkt het ├Ęcht helemaal te kloppen als daar ook een passend muziekje op de achtergrond bij genoten kan worden.
Alles telt tenslotte mee als het om genieten gaat! Met maten ­čśë

Op het etiket -veelal verrijkt met schone juffrouwen door Alfons Mucha getekend ergens rond de 20ste eeuwwisseling- lees je een klein stukje van het brouwproces, de sfeer en stijl van het met liefde gebrouwen bier. En dat doen we natuurlijk -je kent onze bescheidenheid- zonder te overdrijven. Zie hier dus de kleur, de bitterheid, kruidigheid, hoppigheid, geur en het mondgevoel om op voorhand al een idee te krijgen van wat je te wachten staat als je je neus in het schuim steekt en je eerste stevige slok van dit smaakvolle bier door je mond laat golven en tintelend van blijdschap zijn weg naar je maag laat vinden.

Wat je ziet en ruikt, de smaak, met belletjes, gevoel, een zonnetje, muziek, hapjes met dierbaren …

Genieten maar !